24. 07. 2019.
Zaštita sebe i svoje lične moći


Intenzivno razmišljam o tome koliko život koji živimo zavisi direktno od naše odgovornosti, od onoga što biramo i šta i kako činimo za sebe. Važno je da osvestimo da smo sami odgovorni za postavljanje našeg spoljašnjeg i unutrašnjeg zaštitnog štita i istrajavanje u njegovom održavanju.

Unutrašnji štit možemo da podignemo prema svim negativnim energijama, otrovima i toksičnostima koje smo do sada uskladištili u podsvesni um. Istrajavanje u njima svakako nije najbolje rešenje, baš kao ni njihovo potiskivanje i ignorisanje. Zdravim odnosom prema njima ne dozvoljavamo da naruše naš život sada i ovde, već ih osvešćujemo i otpuštamo, dok zaštitni štit naše Svetlosti Svesti ne dozvoljava njihovo prodiranje u naš sistem. Sa druge strane, spoljašnji zaštitini štit bi nam poslužio da sebe zaštitimo od uticaja negativnih energija ljudi u našem okruženju.

Zaštitni štit je naš pozitivan stav koji čuva našu ličnu moć, bezuslovnu ljubav prema nama samima, samopoštovanje i održavanje vere u Boga, koji je i u nama samima. Kako ćemo na kraju vladati našim životom ako ne posedujemo svoju ličnu moć ili odustajemo od nje?
AniMašta
Anita Marković