Holistička akademija Maya

Život i moja želja da vežbam jogu u grupi su uticali da se nađem u Holističkoj akademiji Maya. Osećala sam njihovu filozofiju i propagiranje zdravog, uravnoteženog i odgovornog života. Privlačilo me je što se na jednom mestu može prići holističkom/celovitom pristupu zdravlja. Taj doživljaj me je prirodno usidrio da nađem svoj smisao pohađanja časova joge, jer i sama verujem u holistički način života u težnji da postignem fiziološku, psihološku i socijalnu ravnotežu u životu.
Kako to obično bude u životu, slučajnost je htela da se Maja i ja sretnemo na individualnom času joge i tada se dogodila čudesna razmena koja nas je spojila. Rodile su se ideje o saradnji, utemeljene na zajedničkim pogledima na život. Slučaj je otišao još dalje kada sam kod svog omiljenog tima holističara pohađala i završila dve godine škole za joga instruktora. Srećna sam i zahvalna da zajedno sa timom Holističke akademije Maya mogu da doprinesem razvijanju samoodgovornosti i podizanju svesti onih koji su motivisani i otvoreni da pronađu sklad i balans u sebi i svom životu.
Škola yoge Maya
Beograd

Holistička akademija Maya pretenduje da postane jedna od veoma specijalizovanih škola joge uz fantastičnu organizaciju i sveobuhvatnu obuku i atmosferu za polaznike. Uz izuzetno vođstvo i odličnu saradnju sa drugim predavačima, polaznici škole mogu da zakorače u svet joge, posle čega njihovi životi definitivno neće ostati isti. U školi joge sam mogla da podignem na još viši nivo moje razumevanje asana i toka časa, da otkrijem kako mogu da zamenim položaje koji su u tom trenutku veći izazov za moje fizičko telo, unapredim tehnike disanja i raširim set asana koje koristim, prihvatam svoj trenutni maksimum, dobijem ideje o zdravijem stilu života i još mnoooogo toga. Ovo je moja preporuka od srca.
menjamse.com
Anita Marković