Anitu sam upoznala pre 6 godina. Ona za mene predstavlja odgovornost, profesionalnost, posvećenost, ljubaznost i razumevanje... sve što jednom čoveku treba prilikom rada na sebi. 

Zahvalna sam joj što mi je promenila pogled na svet, što se osećam odraslo i osvešćeno i što sada umem da uživam u životu!


Slađana Radojević
Kada vas neko uvede u svetove o kojima sanjate, ne možete a da ne pomislite kako reči mogu da pokvare ono što osećate celim svojim bićem.

Moja Anita, sreća, čisto srce, podrška, oslonac, dobra vila...

Upoznale smo se prošle godine, ubrzo počele da radimo, a sada slobodno mogu reći da mi je poslata sa razlogom, kao najveći dar u životu... Bog je ovo lepo osmislio.

Jedan život pun stradanja, tragedije, bola, odbačenosti, promašaja, neuspeha, zatvorenih vrata, nemanja i nemoći – ona je renovirala. Tačnije, udahnula jedan sasvim NOV život, koji je svakim danom sve svetliji, radosniji i svesniji – baš onakav kakvog nam je Bog namenio, ali eto, mi smo se usput „malo“ pogubili.

Često sama sebe pitam da li sam sam se pretplatila na svo smeće ovog sveta i šta i kako bih uradila da nisam srela Anitu? Neću ni da znam.

Anita se ne bi složila sa mnom da se sećanje briše, ali ja tvrdim da ona ima čarobnu gumicu kojom sve ružno i teško obriše, pospe zlatnim prahom i postavi čvrste nove temelje... Pa, dobro, hajd', ako se nekad i setite nečeg što vas je jako bolelo i vređalo, ne osećate to!

Svima koji znaju da mogu i zaslužuju više, svima koji veruju da je moguće živeti bajku, svima kojima su dobrota, ljubav i život u svesnosti važni, od
preporučujem Anitu i sve njene čarobne moći, jer nisam sigurna da postoji iko ko se više daje od nje. 

Negde sam pročitala rečenicu da je zahvalnost prečica za čudo. Ti si moje čudo, Anita Marković!

Marija Lukić
Daj čoveku ribu, nahranićeš ga za jedan dan. 

Nauči čoveka da peca, nahranićeš ga za ceo život. 

Za samo petnaestak susreta, uz Anituinu podršku, i arsenal znanja, tehnika i veština koje korisrti u svom radu, ovladao sam osnovnim tehnikama "pecanja", što mi daje podstrek da nastavim dalje, da se ne zaustavljam dok se u potpunosti ne usavršim. Pecanje se ovde lako uči, neću gladan da sedim kod kuće!

M. B.
Kada ti neko postane toliko drag, reči da opišeš koliko ti ta osoba znači i koliko je doprinela tvom životu postaje teško pronaći, jer misliš da nema tih reči dovoljno dobrih da budu približne onom koliko ta osoba vredi. Anita je bez sumnje ta draga osoba!

Rad sa njom je doprineo, i još uvek doprinosi, razvitku moje ličnosti. Pomaže da jasno vidim i biram ko želim da budem, kako želim da se ophodim prema sebi i drugima, da postavim sebe iznad situacije. Ali, ono što pronalazim kao najvažnije jeste duhovno uzdizanje, rast i razvoj na dubljem nivou. Taj nivo, način na koji Anita radi, doprinosi da se svest sve više širi, a da se blokade uklanjaju. Anitina otvorenost, pristupačnost, znanje, ljubav, strpljenje čine rad još lakšim. Mislim da mnogo govori kada imate poverenje u osobu toliko duboko da možete da otvorite najdublji i najskriveniji deo sebe, koji čak ni sa najbližom osobom ne biste podelili.

Imati uz sebe Anitu je kao sidro sa brodom. Brod će da ide u svet, da plovi, da se bori sa vremenom, ali kada je vreme za oporavak, sidro stupa na scenu da usidri brod, da ga stabilizuje, ponudi vreme za oporavak. Sidro ide duboko u dno, tako isto i Anita. Tu pomaže brodu da vidi koje se to blokade kriju i šta zapravo znače. Anita mi pomaže da sama uvidim šta se to zbiva u meni, na čemu treba da radim, kako i sama sebi da pomognem i onda se kao i brod ponovo vraćam u svet i plovim još sigurnije.

J. R.
Dragu i neponovljivu Anitu sam upoznao na preporuku moje dobre prijateljice (drugarice). Ona je vedra, ljubazna, profesionalna i predana radu sa klijentima. Smatram je prijatnom, pametnom i velikodušnom osobom koja se uspešno hvata u koštac sa svojim profesionalnim zahtevima i izazovima. Sposobna je da pruži istovremeno profesionalnu uslugu i prijateljsku energiju, što je danas prava retkost.

Tokom našeg višegodišnjeg viđanja dala je neizmeran doprinos mojoj promeni, mom pogledu na sebe i svet oko sebe. Uz pomoć njenih alata (TA, analiza snova i duhovno isceljivanje) pomogla mi je da sigurnije i sa više samopouzdanja koračam kroz život. Zbog toga sam joj neizmerno zahvalan.

Kao odličnog psihoterapeuta i dobrog prijatelja, iskreno bih je i toplo preporučio svima onima koji imaju određene probleme i koji žele da menjaju sebe na svom životnom putu. Ona je izvanredan stručnjak sa mnogo znanja, voli to što radi i potpuno je posvećena klijentu. Uz neverovatnu lakoću i opuštenost tokom seansi ona je, jednostavno, lek za dušu.

M. N.
menjamse.com
Anita Marković